Nyheter og historier fra felt

Vi har nå behov for frivillige koordinatorer for Dråpen i Havet i Hellas

Det er fortsatt stort behov for bistandsarbeidere i flyktningeleirene i Hellas. Dråpen i Havet ønsker å komme i kontakt med personer som er interessert i å bidra som frivillig koordinator. Du må ha mulighet til å reise på kort varsel og ha anledning til å være i felt i minst 6 uker.


Koordinatorene er ansvarlige for å lede arbeidet blant våre frivillige hjelpearbeidere i flyktningleirene vi er tilstede i. Arbeidet består i blant annet distribusjon av mat og nødvendig utstyr til flyktninger, lagerarbeid, arrangere aktiviteter for barn og undervisning av barn og voksne på provisoriske skoler.

Vi ønsker at våre koordinatorer er godt over 25 år med erfaring fra humanitært bistandsarbeid. I tillegg er det en fordel om du har jobbet i prosjekter og har erfaring fra ledelse.

Bilde fra Dråpen i Havets FacebookgruppeHelsefaglig bakgrunn er en stor fordel. Gode kommunikasjonsevner og engelskkunnskaper er vesentlig, og det er en fordel med kunnskap i flere språk (arabisk, farsi). I tillegg forventes det at koordinatorene har god kompetanse innen Office-pakken og erfaring med bruk av sosiale medier. Det er en forutsetning med gyldig førerkort.

Du finner mer informasjon om hva det vil si å være frivillig hos oss her.

Har du spørsmål knyttet til koordinator-rollen, kan du kontakte Birgit Hjelmtvedt på telefon 95 75 10 50.

Dersom du har lyst til å bidra, og ønsker å bli vurdert som koordinator, send en kort søknad og din CV til birgit@drapenihavet.no. Fortell når du er tilgjengelig og om din motivasjon for å bidra som koordinator. Merk henvendelsen «koordinator».

Bilder fra Dråpen i Havet-Facebookgruppe

Post a comment