Nyheter og historier fra felt

Dråpen i Havet søker etter feltkoordinator

Vi søker snarest to frivillige feltkoordinatorer som kan bistå våre team i Hellas. Som feltkoordinator vil du få ansvar for å ta i mot de frivillige som ankommer destinasjonen og sette dem inn i arbeidsoppgaver og reglement for å jobbe med flyktninger på destinasjonen. Du vil lede arbeidet Dråpen i Havet utfører i flyktningleiren og delta på møter med andre organisasjoner. Rapportering tilbake til hovedkontoret inngår også som en del av ansvarsområdet.

Du må være minimum 25 år, være strukturert og ha erfaring fra å lede andre. Vi søker i første omgang kandidater som kan reise snarest og som kan være i Hellas i minimum 6 uker. Arbeidet er ulønnet, men reise, overnatting og leiebil dekkes.

Les mer om det å være frivillig og frivillig koordinator i Dråpen i Havet her.

Ta kontakt om du kan være en aktuell kandidat på mail til birgit@drapenihavet.no eller ta kontakt med Birgit på telefon 957 51 050.

Comments(2)

 1. REPLY
  Linda Rooney says

  I would be interested in volunteering as a field coodinator. But I am concerned about communication with management. If this can be resolved I am certainly interested and capable.

  • REPLY
   trude says

   Thank you for your interest. Please send us a mail so we can arrange for an interview.

Post a comment