Nyheter og historier fra felt

Dagens sponsor er NETTMAKER AS

Det er en stor glede å annonsere dagens sponsor NETTMAKER AS. Den ganske nylig oppstartede webutvikler bedriften har gitt et fantastisk bidrag for å hjelpe Dråpen i Havet med å utføre vårt arbeid i flyktningleirene i Hellas. Vi er dypt takknemlige for bidraget! 

Hvordan vil dere beskrive bedriften NETTMAKER? 

-Vi er 9 ansatte som brenner for design, utvikling og digital markedsføring. Alle har bred erfaring og har jobbet med kunder i mange ulike bransjer. For hver enkelt kunde setter vi sammen det teamet som passer best for å forstå og løse de utfordringene kundene gir oss. Målet er alltid at kundens resultater skal bli best mulig. Vi jobber med alt fra små og mellomstore bedrifter til store industribedrifter.

uten-navn

Hva er grunnen til at NETTMAKER har valgt å støtte “vær en drape” aksjonen? 

-Vi er et nystartet selskap og syns det er flott å kunne støtte en relativt nystartet organisasjon som Dråpen i Havet. Vi har en oppfatning av at Dråpen i Havet gjør en kjempe innsats i en krisesituasjon som vi alle må ta ansvar for. Vi ser det som en del av vårt samfunnsansvar å gi vår støtte til den type humanitær krise som den som er for flyktningene i Hellas. Nettmaker er opptatt av resultater og føler oss sikre på at vårt bidrag vil være med å gjøre en forskjell for mennesker i nød.

-Generelt mener vi i Nettmaker at det er helt naturlig at bedrifter også tar et sosialt ansvar. Enten vi er bedrifter eller privatpersoner i Norge så er vi stort sett privilegerte som bor her. For oss som bedrift er det enkelt å støtte en opplagt god sak som denne.

Hvordan vil publikum, kunder og leverandører merke at dere har støttet “Dråpeaksjonen”?

-Vi kommer til å dele aksjonen og vårt bidrag i våre kanaler. Nettmaker har internt snakket om dette med alle ansatte og vi ser på det som et viktig initiativ som vi er stolte av. Det har blitt positivt mottatt både internt og av våre kunder.

Hvem sender Nettmaker AS stafettpinnen videre til? 

-Vi vil utfordre en innenfor samme bransje og sender stafettpinnen videre til WJA AS.

Post a comment