Nyheter og historier fra felt

Vær en dråpe aksjonen går videre med bedriften BelleNo5

Vi er stolte av å kunne presentere enda en ny bransje som støtter vår kampanje. BelleNo5 er en liten bedrift som tilbyr tjenester innenfor permanent makeup og kosmetisk behandling. Daglig leder og eier Elvira Daub er opptatt av at alle kan bidra, uavhengig av størrelse på bedriften. Hun syns det er viktig at alle bidrar med en”dråpe” hver for å hjelpe mennesker i nød. Vi er helt enige og sier tusen hjertelig takk for støtten til BelleNo5.

Fortell oss litt om BelleNo5

BelleNo5 åpnet sine dører 1.november 2011 salongen ble startet av Elvira Isabelle Daub, som da allerede hadde jobbet 10 år med permanent makeup både i Sandefjord, og noen år i Spania.

Belle No5 er en liten salong hvor kunden står i fokus. Kvalitet og de beste teknikker er en selvfølge.

-Vi har et spennende tilbud til alle som ønsker et friskt og velpleid utseende 24 timer i døgnet, uten å bruke for mye tid foran speilet.

-Vi er i dag et team på tre ansatte, der alle har ulike spesialiseringer.

1310

Hva er grunnen til at BelleNo5 har valgt å støtte ”vær en dråpe” aksjonen?

-En dugnad som dette setter helt klart ting litt i perspektiv, og jeg tror det er viktig å ikke miste bakkekontakten i en tross alt ganske overfladisk hverdag som vi er midt oppi. Vi må minne oss selv på hvor heldige vi er og hvor lite vi egentlig må gjøre for å hjelpe. Dråpen i Havet gjør en fantastisk jobb og det føles godt å kunne være med å bidra.

-For meg blir det også viktig å vise at man ikke må være en stor bedrift for å hjelpe. Ved at vi støtter aksjonen viser vi at små bedrifter som oss, også enkelt personer, faktisk kan gjøre en forskjell.

-Jeg syns vi alle bør fokusere på at selv bare “en dråpe i havet” hjelper.

Hva tenker du er årsak til at bedrifter bidrar til bistandsorganisasjoner som ”Dråpen i Havet?”

-Med flere kjente som har jobbet frivillig hos Dråpen i Havet, har nettopp denne organisasjon kommet tett på meg med hjerteskjærende bilder og fortellinger. Oppdateringer på sosiale medier har gjort at denne verdenen, som virker nesten uvirkelig, har blitt så altfor ekte og nære.

-Man kan nok fort føle seg både hjelpeløs og liten, tenke at ens evne til å hjelpe uansett er ubetydelig. Jeg syns det er godt å se at arbeidet deres faktisk når frem. At det hjelper, og at vi kan delta. Det er godt å se at en liten dråpe gjør så uendelig mye for så mange.

Hvordan vil man merke at dere har støttet Dråpe-aksjonen?

 –Vi vil snakke med våre kunder om Dråpen i Havet og spre budskapet om deres arbeid i Hellas. Vi legger også ut link på salongens side og inkluderer informasjon om vipps-aksjonen og muligheter for bidrag.

-Vi vil forsøke å oppfordre kundene våre til å støtte dere!

Post a comment