Nyheter og historier fra felt

BYGGAKSESS NORGE AS er vår sjette sponsor

BYGGAKSESS NORGE viser skikkelig dugnadsånd og støtter opp om ”vær en dråpe” aksjonen. Vi er stolte av bredt mangfold og stor interesse for vår oktober-aksjon. Tusen takk for at BYGGAKSESS NORGE bidrar og sprer budskapet om Dråpen i Havets arbeid og verdier.

 

Gjør oss bedre kjent med BYGGAKSESS NORGE

-BYGGAKSESS NORGE AS er et tømrer og snekkerfirma som tar hånd om bygget når råbygget er oppe. Vi monterer yttervegger, innervegger og himlinger.

Vi importerer, leverer og monterer også dører, vinduer, listverk, parkett, trapper, innredninger, Vi har over 40 flinke håndverkere som er enten snekkere, tømrere,møbelsnekkere eller montører med spisskompetanse innen ulike fag.

Vi konsentrerer innsatsen i Oslo og Akershus. Vi har høy kompetanse på våre produkter og våre montører er opptatt av å sette finish og kundeservice i høysetet.

BYGGAKSESS NORGE AS har – og skal alltid ha kun fornøyde kunder!”

6okt3Hva er grunnen til at BYGGAKSESS NORGE har valgt å støtte “vær en dråpe” aksjonen?

-Fordi vi tror Dråpen i Havet har riktig fokus og hjelper flyktninger som trenger det mest. Primært fokus på barn og mødre syns vi er veldig bra. Og enda viktigere er det at dere er på plass i kriseområdet og kan gi bistand umiddelbart.

Hva tenker du er årsak til at bedrifter bidrar til bistandsorganisasjoner som Dråpen i Havet?

-Vi tror at folk og mange bedrifter vill støtte mindre bistandsorganisasjoner som “Dråpen i Havet” fordi det er lettere å få informasjon om hvor hjelpen går og hva støtten går ut på. Dråpen i Havet har ett tydelig formål som vi oppfatter er å bistå med effektiv hjelp til mennesker som er i nød. Det er lett for oss å gi støtte til et slikt formål!

Hvordan vil publikum, kunder og leverandører merke at dere har støttet Dråpeaksjonen?

Vi ønsker å legge det ut på vår hjemmeside og snakke med alle vi møter om arbeidet Dråpen i Havet gjør i Hellas.

 

Post a comment