Velkommen til en lavterskel samling mandag 3. februar fra 17.00 – 19.00 på Skatten i Oslo  for alle som har vært ute i felt med Dråpen i Havet.

Agenda for samlingen

Vi ønsker å kartlegge behovet og ønsker til dråper når de kommer hjem. Vi ønsker at lokallaget kan være en arena hvor vi kan dele meninger og idéer og komme med ønsker eller tips. Første samling blir enkel: lokallagskoordinatorene vil presentere noe av hva vi tenker og ønsker oss for og av lokallaget i framtida. Ett av ønskene er å få i gang et politisk engasjement før stortingsvalget i 2021. Vi trenger all hjelp vi kan få med dette. Deretter blir det anledning til å komme med ønsker og forslag til hva annet vi kan være som lokallag.
Eneste krav er at du har felterfaring med Dråpen i Havet. Det blir ingen krav til hver enkelt å si noe hvis du ikke ønsker, så det er ingen grunn til å frykte public speaking.
Inviter alle du kjenner som har vært ute i felt da det er viktig at vi får gitt tilbudet til alle.
Har du allerede nå idéer om hva vi kan ha som tema på en samling eller noe du selv vil dele? Send PM til Cecilie Holm-Johnsen eller kommenter i arrangementet.
Håper du kommer!
NB: Påmelding til Cecilie Holm-Johnson: cholmjohnsen@gmail.com
Kun for deg som har vært ute i felt med Dråpen i Havet. Lukket arrangement. 
Sted: Skatten Oslo, Tøyen torg. For mer informasjon se link til deres nettside her
Arrangører: Dråpen i Havet sine lokallagskoordinatorer Silje Distad Stelander, Ingvild Gundersen og Cecilie Holm-Johnsen