Gruppesamtale for tidligere dråper

I samarbeid med kognitiv terapeut, Neeta Myrseth Parmar, arrangerer Dråpen i Havet en gratis lavterskel samtalegruppe for våre tidligere frivillige feltarbeidere 11. januar fra klokken 12.00 – 13.00. Ved å møte andre frivillige hjelpearbeidere, får man mulighet til å dele erfaringer, prate om hvordan man har blitt påvirket gjennom feltarbeidet og hvordan det har opplevdes å komme tilbake.

Neeta Myrseth Parmar er godkjent kognitiv veileder og veileder og underviser på utdanningen i kognitiv terapi. Hun er i tillegg utdannet barnevernspedagog og har lang fartstid innenfor rusomsorgen.www.neetaparmar.no

Påmelding til: neeta@neetaparmar.no

For mer informasjon se vår Facebook side her. 

Velkommen!

 

Informasjonsmøte for fremtidige dråper – Trønderlag

Dråpen i Havet har behov for flere frivillige feltarbeidere. Vår engasjerte lokallagskoordinator i Trøndelag har god kunnskap om det å bidra som frivillig for Dråpen i Havet, og vil svare på spørsmål og fortelle om egne opplevelser fra sine frivillig-reiser til Hellas. Møtet finner sted tirsdag 6. februar fra klokken 18.00 – 19.30. Om du er over 25 år og har lyst til å reise til Hellas som bistandsarbeider i minst 10 dager, anbefaler vi at du deltar på dette informasjonsmøtetPå møtet vil du få nyttig informasjon om vårt arbeid på de ulike destinasjoner vi er tilstede, og hva det vil si å være en frivillig Dråpe.

For mer informasjon se vår Facebook side her.

Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim

Velkommen!

 

Informasjonsmøte for fremtidige dråper – Lillesand

Vår lokallagskoordinator i Agder har lang erfaring som frivillig og koordinator med Dråpen i Havet. Hun holder informasjonsmøte for alle som er interessert i å bidra som frivillig feltarbeider 8. februar fra klokken 18.00 – 19.30. Om du er over 25 år og har lyst til å reise til Hellas som bistandsarbeider i minst 10 dager, anbefaler vi at du deltar på dette møte. Her vil du få nyttig informasjon om vårt arbeid på de ulike destinasjoner vi er tilstede, og hva det vil si å være en frivillig Dråpe. For mer informasjon se vår Facebook side her.

Lillesand rådhus bystyresalen, Østregate 2, Lillesand

Velkommen!