Nyheter og historier fra felt

Dråpen i Havet på Lindmo

I kveld er Dråpen i Havet, ved generalsekretær Trude Jacobsen, gjest i talkshowet Lindmo på NRK 1. Med seg i salen har hun flere “dråper” som har vært feltarbeidere i Hellas det siste året. 

I programmet vil man høre om hvordan organisasjonen ble til på sensommeren i fjor, og om hvordan vi som organisasjon har bygget oss opp til å bli en viktig bidragsyter og støttespiller for flyktningene som står fast i Hellas.

 

lindmo-sminke

Andre gjester i programmet er visesangeren Odd Nordstoga, den verdensberømte forfatteren Jostein Gaarder og den norske kvinnen Janne Myrdal som representerer republikanerne som senator i North Dakota.

 

lindmo-studio   lindmo-publikum

 

Vi håper innslaget vil være med på å sette økt fokus på den ekstremt vanskelige situasjonen for flyktningene i Hellas, samt føre til at Dråpen i Havet får med seg enda flere dyktige frivillige, både i felt og til administrativt arbeid. Vi håper også dette vil bidra til økt interesse for å støtte arbeidet vårt økonomisk. Som ung organisasjon, uten statsstøtte, er vi helt avhengige av hvert minste lille bidrag.

Vi gleder oss til kveldens sending som også er sesongens siste. Sendingen vil også være tilgjengelig her: https://tv.nrk.no/serie/lindmo

 

Comments(2)

  1. REPLY
    Rigmor Festø says

    Stum av beundring for alle dråpene!

  2. REPLY
    Rigmor Festø says

    Stum av beundring for alle de flotte dråpene som gir så mye av seg selv!

Post a comment